Lisaksin niipalju, et lugedes eriti viimast kommentaari, siis keegi on endale võtnud nimeks volga.ee ning arvab, et selle auto ostja ameeriklane on loll ja selle auto restaureerija on võhik. Vbolla see nii ongi aga sellise arvamuse võiks kirjutada mingi teise nime all - kas siis näiteks "loll" või "võhik". Mina jälle arvan, et selle artikli kirjutanud ajakirjandussuvepraktikant on võhik, kuna tal eeltöö tegemata, st. volga.ees Gazi mudelite rubriik läbi lugemata, lisaks pani nö. lambist kirja kõik, mida autorestauraator suust välja ajas.
Aga kõige olulisem - seoses Volga autoga ei pea inimestele hinnangute andmisel seda tegema volga.ee nime all! Kas siis muid nimesid ümberringi vähe on?
Liitunud: Feb 24, 2005 Teateid: 413 Asukoht: Kuusalu Autobaasi värav
Postitatud: N juuli 17, 2008 9:19 am Postita teema:
Vanade põdravolgade värvijaid ja muid nokitsejaid on meil siin ennegi nähtud, mina aga tahaks järgmisest "Volgamaalasest" lugeda sellest ameeriklasest, kelle tellimusel see eksemplar valmistati.
Äkitselt on see Rudolph Rednose isiklikult või hoopis Georg W. Bush, kes kunagi Moskvas sellisega sõitis või äkitselt Britney, et see siis oma uues videos õhku lasta. Ajakirjanikud võiksid ikka huvitavatest asjadest kirjutada!
Liitunud: Jan 11, 2008 Teateid: 63 Asukoht: HPS-Martna city-Tln
Postitatud: E juuli 28, 2008 2:00 pm Postita teema:
minul tekkib seoses selle artikli lugemisega paar nüansi mis minu jauks arusaamatuks jäid kas tõesti siis m21 ei ole eestis rohkem kui 1 isegi 3 käiguga ??? mina olen isiklikult 3-4 (põdramobiili näinud ) !!
huvitav oleks ka mudugi teada mille järgi hr volgamaalane teeb vahet 500 krooni maksval põdral ja 5000 krooni maksval põdral !!! isiklikult usun et on võimalik saada kopli narkomaanidelt neid ka 500 krooni eest ja kah originaale !!!
Postitatud: K juuli 30, 2008 7:41 pm Postita teema:
antud artiklit lugedes tekib tahtmatult küsimus, et ei tea kes see küll sealt ameerika mandrilt tahaks endale GAZ 21 osta, kui ühendriikid on täis vanu Buicke, Cadillace, Plymouthe jt teada tuntud automarke??
Liitunud: Jan 11, 2008 Teateid: 63 Asukoht: HPS-Martna city-Tln
Postitatud: N juuli 31, 2008 3:52 pm Postita teema:
Zaparov kirjutas:
antud artiklit lugedes tekib tahtmatult küsimus, et ei tea kes see küll sealt ameerika mandrilt tahaks endale GAZ 21 osta, kui ühendriikid on täis vanu Buicke, Cadillace, Plymouthe jt teada tuntud automarke??
nimodi mõtled sina siin väikeses eesti riigis et oi pljaad vaat krt vanakooli ameeriklane kift ja räme kõva masin aga vastupidiselt mõtlevad nemad samamoodi just nõukaajastu pärlite pihta !!!
nimodi mõtled sina siin väikeses eesti riigis et oi pljaad vaat krt vanakooli ameeriklane kift ja räme kõva masin aga vastupidiselt mõtlevad nemad samamoodi just nõukaajastu pärlite pihta !!!
No see jah on hetkel minu vaata nurk asjale, kuid eks see nii ongi, et see
mis meie väärtustame on kusagil mujal rämp ja vastupidi.
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.