Volgaklubi kodu
Kodu
Foorum
Galerii
Kontakt
Kuuluta
  


· Avalehele
· Klubi tutvustus
· Liikmete nimekiri
· Ürituste kalender
· GAZ Ajalugu
· GAZ Mudelid
· Volgad meedias
· Maailm ja mõnda
· Ümberehitused
· Tehnoabi
· Uudiste arhiiv
· Lingid
· Kasutajate nimekiri
· Foorum



Praegu on, 239 külastaja(d) ja 0 kasutaja(d) kes on praegu portaalis.

Sa oled Anonüümne kasutaja. Sa saad registreerida vabalt vajutades SIIA


Volgaklubi foorum :: Vaata teemat - Ettevaatust Auto 2016
Galerii  Laadi pilte serverisseLaadi pilte  OtsiOtsi   ProfiilProfiil   Logi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeidLogi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeid   Logi sisseLogi sisse 

Ettevaatust Auto 2016
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
 
Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Ãœritused ja komandeeringud
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Sõnum
Sm. Metalliotsija
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Dec 01, 2004
Teateid: 575
Asukoht: Käesalu, Keila vald

TeadePostitatud: N mai 26, 2016 11:53 pm    Postita teema: Vasta viitega

Ah? Tulin just kuurist Volga alt ja loen, et vahepeal on hakatud tootma ilma nuppudeta telefone!?

Aga kolonn? Kas kolonne ikka veel moodustatakse? Volgadest. Võiks jälle Jürist alustada, näiteks 8:15 välja sõita ja väiksemaid teid valida. Minul suurele teele 100...110-meeste sekka asja ei ole.


D. Metallov.
_________________
Haapsalu EPT
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Sm. Västrik
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Nov 04, 2004
Teateid: 1131
Asukoht: Tartu

TeadePostitatud: R mai 27, 2016 12:18 am    Postita teema: Vasta viitega

Sm.Tihhonov, "äpp", see on umbes nagu moodsa aja kratt, mis tulekerana ringi lendab ja varandust kokku toob. Seetõttu ongi kaasaegsed bilansita ettevõtted, mida sageli startuppideks nimetatakse, neid saeveskitena üksteisevõidu treima asunud ja ei jäta enne kui kõik varandus on sedasorti krati abil kokku toodud või kõik investorite raha otsa saanud.

Kuid ärgem keskendugem liigselt sõnastusele, sest meie ees on lahendamiseks märksa suuremaid väljakutseid teatud osas täielikult puuduva funktsionaalsuse näol. Kui teha terve aasta poole aastaga, võib ehk mõni nurk esialgu pisut karedam olla. Ja kui aastaplaan täidetud, teeme nelja aastaga täis viisaastakuplaani, lihvime nurgad ning võibolla saavutame sealjuures suuremaid eesmärke, mis vaid aasta jagu ette vaadates veel silmagi ei hakanud.

Seega, tulles tõe huvides korraks arulageda progressi tagamaade juurde, tuleb ära märkida, et iga muutuse või uuenduse jaoks on üldjuhul olemas valulised põhjused, mida tavakodanik ei tea. Uue rakenduse ellukutsumise ja sellesse juba investeeritud ning veel kulutatavate kümnete töötundide taga pole kahtlemata pelgalt internetinoorte soov "midagi nokitseda". Me pole ju enam nii noored ja meie aeg ei maksa ka enam nii vähe.

Tegelik põhjus, miks uut asja arendama hakkasime, oli tõsiasi, et vana rehkendus- ja esitlustööriist polnud usaldatav ega turvaline ja parimal juhul kõlbab ta päästerõngaks. Meie eelmistel aastatel kasutatud programm asus nimelt siin minu kontoris selle musta kasti sees, mida alltoodud pildil näha võib ehk oli täielikult sõltuv siinsest elektrivõrgust, internetiühendusest ja kasti enda töökindlusest ning lisaks sellele oli kogu asi programmeeritud keeles ja ökosüsteemis, kus ühtki probleemi polnud täna enam võimalik parandada.


Vaid 2 tundi peale 2015 aasta Ettevaatust Auto lõppu lagunes see kõik täielikult koost ning serveri taaskäivitamine ja ligipääsu taastamine nõudis tõsist tööd ning teadmisi, mida siinkirjutajal pole õnne omada. Jääb ainult üle tänada juhust ja saatust, et see kõik niikaua töötas kuni Tamsalu kultuurimajas otsad kokku tõmbasime. Mõni ime siis, et Ettevaatust Auto tulemuste kokkulöömine ja esitlus igal aastal Sm. Västriku oimukohtadele muretsemise tõttu mõned hallid karvad lisas. Seega, olgu ta äpp, kratt või tuline kurat - me lihtsalt oleme sunnitud talle elu sisse puhuma isegi kui algul on raske, sest siis läheb hiljem ikkagi kõik palju paremaks.

Au tööle!

Västrik
Kontorist
_________________
Jõudu annab A-76
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge
Sm.Tihhonov
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Nov 08, 2004
Teateid: 2784
Asukoht: Telliskivi, Viimsi

TeadePostitatud: R mai 27, 2016 12:32 am    Postita teema: Vasta viitega

No on vigur see äpp. Ja toob lausa raha ka sisse. Mina olen kõigega nõus. Midagi pole teha, tuleb ajaga kaasas käia. Kui vaja, ostan lõpuks endale kah libeda telefoni. Tänane on juba üle 6 aasta vana nagunii ja vahepeal isegi jukerdab vähe.
Ega kõik inimesed pole ka nii fossiilsed nagu mina, kes on sõitnud viimased paar päeva 1969. aasta Mercedese S-klassiga ning tajunud endas jälle mingit uut kummalist tahku. Mingi kummaline õnnetunne tont teab millest. Et sõidad 2016. aasta mais linna peal manuaalkastiga ja karburaatoritega S-klassiga, millel pole roolivõimendit, peatugesid, turvavöösid ega isegi mitte kesklukku. Aga sellele vaatamata tead kindlalt, et sul on tõenäoliselt linna parim auto Rolling Eyes sic!
_________________
Terve aasta poole aastaga
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge
Siim Kaarel
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Mar 04, 2013
Teateid: 109
Asukoht: Tallinn

TeadePostitatud: R mai 27, 2016 10:30 am    Postita teema: Vasta viitega

Siim ja Marko kohtuvad koos oma Gaz 21dega Peterburi tee (automaailma ja bauhausi juures) statoilis kell 8:15. Sõidame pigem meeldivas tempos. Püüan leida ka fotokama, et saaks midagi jäädvustada, enda asjad on kõik komandeeringus.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Sm.Tihhonov
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Nov 08, 2004
Teateid: 2784
Asukoht: Telliskivi, Viimsi

TeadePostitatud: R mai 27, 2016 10:49 am    Postita teema: Vasta viitega

2410 mehed peaksid siis kogunema umbes 20 minutit hiljem, et saaks vahetult enne Mustveed sajaga mööda panna. Viiekäiguliste mehed võivad koguneda lausa 30 minutit hiljem, et neljakäiguliste meestest ikkagi minut varem kohal olla. Meestel on ju kukepoks veres, mis teha.
_________________
Terve aasta poole aastaga
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge
gazik
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Nov 13, 2004
Teateid: 1325
Asukoht: Tartu

TeadePostitatud: R mai 27, 2016 1:33 pm    Postita teema: Vasta viitega

Teen ettepaneku, et Tartu mehed võiks sõita ühiselt välja ERM-i värava juurest kell 9.30 (umbes Raadimõisa hotelli vastas)
_________________
AADU KADAKAS
psü-psühhiaater(suiti maal, enamust aega hullumajas) Abiliin ja nõustamine GSM 534 97951
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade
Teeameti Direktor
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: May 27, 2008
Teateid: 159
Asukoht: Tallinn - Keila-Joa

TeadePostitatud: R mai 27, 2016 9:38 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tere õhtust. Saabusin koju ja tegin arvuti lahti. Äpp. Moodne. Mul endal sellist imevigurit pole, millega saaks selle udupeene ja moodsa asjaga ühendust pidada. Aga kuna olen ikkagi üsna leidlik, siis võtan homme oma poisi kaasa, kes on vahepeal, kui mina neid ridu kirjutan oma nutiseadmesse vajaliku rakenduse alla laadinud ja meid juba ära registreerinud. Uuel põlvkonnal käivad need asjad ikka meeletu kiirusega.
Üks pisiasi ka veel. Meie masin on jätkuvalt spidomeetrivaba ja sõidan kuulmise järgi. Pean silmas kiirust. Midagi ma ikka veel näen. Loodan, et starti ikka lastakse.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri MSN Messenger
Dr. Watson
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Jan 10, 2006
Teateid: 766
Asukoht: Tallinn

TeadePostitatud: P mai 29, 2016 2:17 am    Postita teema: Vasta viitega

Tere varahommikust!
Halli GAZ22 meeskond tänab väga korraldajaid, kaasvõistlejaid ja kõike seda, mis selle kümnendat korda korraldatud ürituse nimega Ettevaatust Auto niivõrd ülitoredaks muutsid!
See on kahtlemata maailma parim vanatehnika üritus! Sellega õpib väga palju!!
Täname!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade
Sm. Västrik
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Nov 04, 2004
Teateid: 1131
Asukoht: Tartu

TeadePostitatud: P mai 29, 2016 11:21 am    Postita teema: Vasta viitega

Tere,

Ma tänan.

Mõtlen seda tõsisemalt kui kunagi varem, sest täna hommikul ärgates meenus mulle esimese asjana kõik eile toimunu. Meenusite kõik Teie, kes te olete meie tagasihoidlikul Volgaüritusel osalenud, olgu see siis esimest või kümnendat korda. Te tulete aasta ühel kiireimal ajal uskumatu entusiasmiga tänases maailmas absurdselt palju energiat nõudvatel, kuid vaieldamatult ilusatel autodel kasvõi Eestimaa teise serva. Te leiate aega ja jaksu olla ka ise stiilsed ja heatujulised ning sealjuures annate meile andeks kui me teeme vigu, püsite meiega sageli õhtul kella 9-ni, et päev korralikult kokku võtta ja lõpuks veel ka tänate MEID selle kõige eest.

See tänu kuulub täielikult TEILE!

Seda on korduvalt öeldud, kuid ütlen veel, et "Ettevaatust auto!" teetegi Teie kõik, kes Te Volgaga kaarti vaadates pere ja sõprade seltsis raskusi trotsides Eesti erinevais paikades ringi sõidate, mõne kiriku, poe või autovraki juures kokku satute ja erinevates suundades jälle edasi, järgmist punkti leidma kiirustate. Te olete nagu sähvatus minevikust, mis oma ilmumisega argipäeva lõhub ja sellesse mingeid mälestusi, rõõmu ja uut lootust toob.

Mitmed lapsed ja mu oma poeg sealhulgas, on Teie seltsis kaassõitjana tänaseks suureks kasvanud ja väga väärtusliku osa oma ilusamatest lapsepõlvemälestustest saanud tänu Teile ja Volgadele. Ja trassil kas juhusliku pealtnägija või osalejana viibivad täiskasvanud ei oleks võibolla nii ilusaid vaateid 21. sajandil enam nähagi lootnud, mida mitme puhta Volga üheaegne mõnda loodusesse uppunud, hääbunud industriaal- või agraarhiilgust peegeldavasse või siis lihtsalt maru ilusasse kohta ilmumine pakub.

Seega igaüks Teie hulgast teeb sellest üritusest unikaalse sündmuse. Igaüks Teist annab juba ainuüksi üritusel sõites automaatselt "Ettevaatust Auto!" õnnestumisse oma panuse, sest Teie lootegi trassil hetki, mis ei unune ja mida meenutatakse huumori või heldimusega veel aastate pärast.

Nojah, ja siis Te veel tänate meid.

Ja teete seda nii, et sellele mõeldes ei suudagi päriselt silmade niiskeks muutumist vältida.

Eile seal autokastis Teie kingitust vastu võttes ei saanud ma aru, mis ja kui oluline see on. Alles hiljem, olles hetke aega saanud ja kingituse ning aukirja avanud, jõudis see tõeliselt kohale.

Olen siiralt pisarateni liigutatud ja tänulik, leides Aukirja trükitud nimekirjast 56 suurepärase seltsimehe nimed, sealhulgas omaenese ja Martini venna omad. Tahaksin kõigi Teie nimed siin üles lugeda, aga moodsal privaatsuse hindamise ajastul võibolla Te siis pahandaksite. Seega lihtsalt tänan Teid mõttes. Igaüht eraldi.

Mul on nüüd ka oma Aukiri ja kell mingi asja tegemise eest. Minu esimene!


See on emotsionaalselt olulisem ja kuidagi sügavam kui olnuks mõni tööalane saavutus. Ja see ei ole mingi Diesel, Fossil või Tissot, vaid VOSTOK Europe GAZ-14 Limousine. Ehe friigivärk! Luban seda kella kanda edaspidi kõigil vähegi stiililt sobivatel vanatehnikaüritustel (kui mõnikord muidugi meelest ei lähe) ja täna kui õhtul välja lähen, panen ka käele. Kuradi äge ikka.

Ma ei ütle rohkem mitte midagi, sest mul pole sõnu.

AITÄH!

Sm. Västrik
_________________
Jõudu annab A-76
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge
Sm. Västrik
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Nov 04, 2004
Teateid: 1131
Asukoht: Tartu

TeadePostitatud: P mai 29, 2016 6:10 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tere,

Kuni tulemuste avalikustamise avalik leht alles valmib, saab Ettevaatust Auto 2016 tulemusi vaadata esialgu alltoodud pildil klõpsates.



Kõik http://app.volga.ee lehel registreerunud kasutajad saavad hetkel tulemusi ja iga küsimust vaadata ka sealsesse keskkonda sisseloginuna.

Mõned väikesed parandused võivad järjestuses veel aset leida, aga üldseisu see tõenäoliselt väga ei mõjuta.

Parimate soovidega,

Sm. Västrik
_________________
Jõudu annab A-76
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge
mehann
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Oct 02, 2007
Teateid: 470
Asukoht: Harjumaa, Saku

TeadePostitatud: P mai 29, 2016 7:11 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tervitan ja kiidan korraldajaid ning kaasvõistlejaid! Oli jälle üks suurepärane päev Volgadega ja sõprade- tuttavatega. Lihtsalt SUPER!

Tervitab, Mehann
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Peep
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: May 27, 2015
Teateid: 8
Asukoht: Tallinn

TeadePostitatud: E mai 30, 2016 10:28 am    Postita teema: Vasta viitega

Tallinna Taksopargi esindus avaldab tulist tänu korralduskomiteele ja ühtlasi tervitab kõiki osalenud ekipaaže eduka finišeerimise puhul!

Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade
Sm. Västrik
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Nov 04, 2004
Teateid: 1131
Asukoht: Tartu

TeadePostitatud: E mai 30, 2016 1:03 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tere, seltsimehed,

Kuna ise pilte teha ei jõudnud, oleks tore teiste omi vaadata ja seega igasugune pildimaterjal on siinkohal kahtlemata teretulnud ja oodatud.

Nüüd on ka nö äpis tulemused laiemale üldsusele kuvatavad ning asuvad sellisel aadressil:
https://app.volga.ee/resultboard/race/8/results

Seal saab vabalt küsimuste vahel liikuda ning valida kas soovite näha küsimust ja vastust, fotosid või tulemuste lehte. Viimase ehk 111 küsimuse tulemuste lehel ongi lõplik paremusjärjestus. Loodan, et toimib.

Parimate soovidega,

Sm. Västrik
_________________
Jõudu annab A-76
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge
Mr Holmes
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Nov 07, 2014
Teateid: 71
Asukoht: Jõhvi

TeadePostitatud: E mai 30, 2016 9:07 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tervitused Ida-Virumaalt! Soojad tänusõnad väga sisuka ürituse ja ladusa korraldamise eest! Ilus ilm andis asjale muidugi oma jumet juurde. Ja loomulikult ei saa mainimata jätta visuaalset naudingut nii paljude korda tehtud väärikate vanasõidukite külluse eest! Motivatsioon edasisteks garaažiõhtuteks ja investeeringuteks on saanud üledoosi!
Samuti tänan meeskondi, kellega oli au teekonnal koostööd teha ning kauneid vaateid ja avastusrõõmu jagada.
Ilmar Aun, GAZ-24, 006JJK
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
mehann
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Oct 02, 2007
Teateid: 470
Asukoht: Harjumaa, Saku

TeadePostitatud: E mai 30, 2016 10:28 pm    Postita teema: Vasta viitega

Kahjuks läks pilditegemine vahepeal täitsa meelest ära.
Mõned kaadrid said siiski jäädvustatud:
http://fotoalbum.ee/photos/mehann/sets/1457489?page=1&seek=0

Mehann
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Reasta teated eelmise järgi:   
Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Ãœritused ja komandeeringud Ajatsoon on EET Eesti talveaeg
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Lehekülg 2, kokku lehekülgi 3

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis
Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis
Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis
Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis
Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis

volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.


Forums ©
Copyright © by Volgaklubi koduleht 2004
Kõik õigused reserveeritud